BBOOTS

 

Din oomkullrunkeliga guide till alla NES-spel som släpptes i Norden!
  • Vad spelar ni för tillfället? (NES & Famicom)

  • Diskussioner om allt som rör NES.
Diskussioner om allt som rör NES.

Moderator: Moderatorer

 av Ufouria
 23 okt 2017, 18:07
High Speed och Captain Skyhawk. Fick Game Over på mission 4 får Skyhawk. Spelet är inte så tokigt som man kan tro men samtidigt så känner man inte direkt för att spela en omgång till efter game over (kanske provar igen imorgon). High Speed däremot är svårare att lägga ifrån sig. Tänker hela tiden, en gång till bara. Denna gång kommer det gå bra.. och så gör det inte det :lol: Men sedan kanske andra kulan går bra. Känns som det mest är tur i det spelet för jag ser inte riktigt taktiken förutom att trycka som en tok på alla knapparna och hoppas på att hålla kulan kvar på banan.

Någon annan som spelat och gillar dessa spel? :)
 av Jonsonov
 25 okt 2017, 16:40
Absolut! :) Efter att ha kollat på första säsongen av Castlevania-serien på Netflix (vilken jag gillade enormt mycket!) så började jag undersöka dess storyline lite och lärde mig att den baseras på just trean. När jag kollat på lite gameplay på YouTube, så kände jag att jag var tvungen att köpa spelet! :) Även om den inte var så billig ;)
 av Ufouria
 28 okt 2017, 16:03
Jag gav upp på Skyhawk. Kom till en bana där jag dog som en fluga. Nu är det Solar Jetman som gäller. Musiken är magisk. Spelet är häftigt men ack så svårt. Får se hur långt jag kommer :) Någon som klarat Solar Jetman?
 av Ufouria
 31 okt 2017, 07:21
Klarade två banor på Solar Jetman. Andra banan tog minst 2 timmar. Enda som är bra är att om man har extremt mycket tålamod och gör det försiktigt så går det kanske tillslut men spelet är så stort och det skulle krävas många timmar för att klara det. Tror man måste göra kartor för att hitta tillbaks till vrakdelarna om man råkar åka tillbaks till start.

Undrar hur många banor det är totalt i Solar Jetman.
 av Jonsonov
 31 okt 2017, 11:32
Kahn skrev:Jag såg också den serien. Gillar den verkligen :)
Alltid kul när man kan relatera till saker. Har du spelat de andra Castlevania till NES? :)

Absolut! :) Har dock spelat mer av ettan än tvåan. Gillade inte Simon's Quest så mycket när jag var liten heller. Du då, vilken gillar du mest av de tre?
 av Jonsonov
 06 nov 2017, 12:29
Jag tycker mycket om ettan också. Det är den och tvåan jag vuxit upp med, trean har ja som sagt köpt nyligen och aldrig spelat som liten. Men ettan och trean är ju lite mer lika varann än tvåan, kanske därför jag gillar dem mer. Men Mega Man är ju riktigt bra!:) Speciellt tvåan och trean.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78