BBOOTS

 

Din oomkullrunkeliga guide till alla NES-spel som släpptes i Norden!
  • Vad spelar ni för tillfället? (SNES & SFC)

  • Diskussioner om allt som rör SNES.
Diskussioner om allt som rör SNES.

Moderator: Moderatorer

 av Megaloman
 03 okt 2016, 08:47
Speedmouse skrev:Går du för hardcore och kör japansk originalutgåva, eller har du nån fan-översatt kassett? :)


Eftersom jag har haft tillfälle att plocka upp det här igen kan jag svara, så här ett halvår i efterhand!

Det är en översatt, regionsfri kassett, men annars komplett japansk utgåva. Den har hedersplatsen i hyllan.
 av Ludu
 10 okt 2016, 14:39
Jag övar för fullt på jobbets retron5 tills jag åter får lägga vantarna på mitt nerpackade SNES, för då ska jag satsa helhjärtat på Biker Mice From Mars :D Köpte mig en kassett förra veckan efter att ha testat en ROM, det var inget snack om saken.

Sjukt kul spel men oxå väldigt svårt. Det är RC Pro Am/Rock n Roll Racing-style där man får köpa uppgraderingar mellan racen och jag har klarat det på Normal med Throttle. Därför övar jag nu så att jag kan tackla Hard Mode och komma etta med mycket cash på hela första cupen så jag är väl förberedd inför resten :good: Det blir nog lättare med en originalkontroll som inte läser nedåt på styrkorset som "diagonalt åt alla håll samtidigt" :lol:
 av Ufouria
 18 apr 2017, 13:28
Nä, men var tvungen att kolla in det spelet. Spelkontrollen (rörelsen på gubben) ser lika hemsk ut som den i Prince of Persia.
Urk! :-&
 av Jake The Snake
 18 apr 2017, 14:34
Grymt spel (Flashback)! Det lider av lite slowdowns (SNES), men det överlever man. Kontrollen känns nog lite konstig till en början men efter en stund sitter den som en smäck. Ge det en chans, för det är ett riktigt bra spel.
 av xpca
 18 apr 2017, 14:41
Ufouria: Japp precis samma stil på detta..

Jake the snake: Ok får ge det en chans till då. Men fattar inte hur man ska hinna skjuta fienderna när man hoppar ner en platå så hinner jag inte ens ställa mig upp innan jag blir skjuten och lyckas bara skjuta tillbaka när man blivit av med ett liv och är odödlig för en kort stund.. :-k
 av Jake The Snake
 18 apr 2017, 15:59
Om du "går" ner med draget vapen? Eller ännu bättre, rulla ner med draget vapen? Ibland måste man ju "smyga" också och se till så man inte blir upptäckt, eller avleda fienderna på annat sätt. Man kan ju inte bara hoppa runt med blazing guns, det är ju inte den typen av spel :)
 av mackan
 16 aug 2017, 22:11
Har gett mig in på super dram world 2, har inga stora visioner att jag ska klara av det, men dom två första banorna är iaf avklarade nu :). Roligt rom-hack ändå, trots svårighetsgraden (än så länge bör tilläggas :lol: )