BBOOTS

 

Retrospelsfestivalen 2017
  • Fråga Dr. Mario G&W-, GB-, GBC- och GBA-relaterade frågor!

  • Diskussioner om allt som rör G&W och GB.
Diskussioner om allt som rör G&W och GB.

Moderator: Moderatorer

 av krille
 05 jul 2017, 19:52
Just nu har inte barnen några träningar så jag är fri på kvällarna och sitter mest här och uppdaterar och har därmed ganska mycket tid till "viktiga" saker.
Tänker då främst på att lägga in spel i prisstatistik (hette det så) men det enda som hindrar mig är att jag är "rädd" för att inte skriva "rätt" info om skicket.
Ser jag ett spel som jag tycker är i bra skick kanske många andra tykcer det är i risigt skick och därmed "vågar" jag inte lägga in så mycket.

Hur göra?
 av Speedmouse
 05 jul 2017, 21:28
Skicket är ju ofta upp till betraktaren, så skriv det du anser är det rätta. Var gärna noga med detaljer som t.ex. repor, veck i manualer, klämskador i boxar och liknande.
 av Quarth
 06 jul 2017, 21:17
Fick hem batteriet och skruvmejseln till GBA SP idag, men har inte fått upp batteriluckan. Skruvmejseln är nog i lagom storlek, men den får inget grepp om skruven och jag vågar inte ta i för hårt, av rädsla att råka paja skruven... :cry:
 av Ufouria
 07 jul 2017, 06:55
:(
Tycker det är knepigt med skruvar överlag då de lätt förstörs i själva "spåret" där mejseln ska ner.
Går det inte att använda en vanlig skruvmejsel eller finns det ingen sådan som passar.
 av Quarth
 07 jul 2017, 07:03
Har ingen i det formatet.

Handtaget på skruvmejseln jag fick med är dessutom minimalt, vilket gör att jag får greppa med tummen och pekfingret, blir ingen styrka på det viset.
 av segasonic
 08 jul 2017, 00:37
Är där ett hål genom handtaget/greppet? I så fall kan du föra in något annat (exempelvis en annan skruvmejsel) i det för att få bättre kraft när du skruvar. Du kan ju alltid borra ett hål annars eller äta mer gröt 8)
 av Quarth
 08 jul 2017, 13:25
Finns inget hål tyvärr. :( Mer gröt för fingrarna!

Nä, får nog köpa en skruvmejsel på annat håll. Den Lirod länkade till en sida bakåt i tråden tycks redan ha blivit såld. Minns dock inte om det var en sådan mejsel jag behövde eller om det var en TriWing (som är till för att öppna hela konsolen).
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17