• Vad spelar ni för tillfället? (NGC)

  • Diskussioner om allt som rör NGC.
Diskussioner om allt som rör NGC.

Moderator: Moderatorer

 #847905  by Ludu
 21 Dec 2018, 11:05
Nu vill inte jag vara den som är den (joooo, litegrann) men borde det inte stå GCN i dessa trådar? Efter att ha läst det så i nästan 20 år känns det lite knasigt att läsa NGC även om det bokstavligt borde vara den korrekta förkortningen.
Wikipedia wrote:abbreviated as "NGC" in Japan and "GCN" in North America.
Simple as that. Because in Nintendo Power a long, long time ago, they said "Yes, we know GCN looks wierd, but Nintendo told us that they offically want it to be abreviated as GCN (Gamecube Nintendo). So that's what the offical way to write it is." And that's were it comes from.
Det står förvisso inget om Europa så jag kan vara ute och cykla men det var bara en tanke som slog mig :birdo:
 #847908  by Lirod
 21 Dec 2018, 11:35
Vi lyssnar inte på NoA!

Om du vet vad Owe tycker så kör vi på det (han trodde inte att Mr. Gimmick släpptes i Sverige så man kanske inte ska lyssna på honom i alla fall)!
 #863082  by Ludu
 20 Feb 2020, 10:51
Jag satte mig med Kirby Air Ride igår. Utöver någon spelkväll för en massa år sedan när det spelades multiplayer har det legat orört. Ett par farkoster var redan upplåsta men jag såg till att dels komma etta på samtliga banor i både Air Ride och Top Ride samt låsa upp alla farkoster.

Tydligen kan man låsa upp eftertexter om man klarar 100/120 Smash Bros-doftande utmaningar per spelsätt. Merparten verkar vara såna som bara klaras av i förbifarten även när man är flera som spelar. Det är inget snack om att det här först och främst är ett multiplayerspel. Jag får inte ut jättemycket av att sitta själv och nöta samma banor för att sammanlagt ha varit i luften 60 min eller döda 1000 fiender.

Nåväl, ska även testa City Trial nu i dagarna och sen avgöra om jag anser det vara avklarat eller om jag ska ge mig i kast med utmaningarna.

Instagram